Barne- og ungdomskonsert

oktober, 2019

19okt17:0018:30Barne- og ungdomskonsertMassevis av ungt talent!17:00 - 18:30 Glemmen Kirke

Arrangementdetaljer

I samarbeid med Ung kirkesang har Korene i Glemmen kirke invitert til seminar og konsert denne lørdagen. Konserten fremføres av barn og ungdom fra 10 år. Fridalen kirkes guttekor og jentekor fra Bergen legger turen til dirigent Knut Christian Janssons hjemby, Fredrikstad. Her skal de synge sammen med Glemmensangerne og Ung kirkesang Sør­Øst sitt regionale ungdomskor – SØK, som for anledningen ledes av en korsanger oppvokst i Glemmen, Ingvild Øverby Vist. Det er ventet omtrent 100 unge sangere!

I tillegg deltar orkester fra Kulturskolen i Fredrikstad. Egil Hovland arrangerte Dietrich Buxtehudes kantate for kor, strykere og orgel «Alles, was ihr tut» for like stemmer til Ungdomskantoriet i 1978. Ung kirkesang har hentet fram hans håndskrevne note og øvd i øst og vest. Stor stas for barna og ungdommene å få synge et slikt verk med orkester. Korleder i Glemmen, Randi Clausen Aarflot dirigerer.

Henry Purcells «Sound the trumpet» blir punktum for konserten med stort felleskor. I tillegg skal Fridalen og SØK ha hver sin avdeling med mer klassisk musikk. Kantor Trond Gilberg akkompagnerer.

Inngang kr 100

Tid

(Lørdag) 17:00 - 18:30

Sted

Glemmen Kirke

Glemmen Kirke Glemmengata 1608 Fredrikstad

Ingen kommentarer

Comments are closed

X