Festivalåpning

oktober, 2019

18okt18:0019:00FestivalåpningMed bursdagsfeiring for Egil Hovland18:00 - 19:00 Glemmen Kirke

Arrangementdetaljer

Egil Hovland-festivalen 2019 starter med brask og bram! Vi feirer at både Egil Hovland og Carl-Andreas Næss – som holder konserten Sangen skal løfte oss i etterkant, har bursdag denne dagen! Det blir pølser, dans og sang med lokale barnekor ved bysten av Egil Hovland. Det blir også åpningstale ved kultursjef Ole-Henrik Holøs Pettersen.

I tillegg står en boklansering på programmet: Den nylig avdøde kulturpersonligheten Wenche Mortensen var inntil det siste en av Egil Hovland-festivalens viktigste medarbeidere. Noe av det siste hun bidro med var realiseringen av en idé hun brant for: Å utgi første vers av Hovlands salme «Måne og Sol» som pekebok for små barn. Nå er den utgitt!

Formålet med boka er at barn tidlig i livet skal bli kjent med en kjær salme som både gjennom tekst, melodi og sin bakgrunnshistorie har vist seg å appellere sterkt til både barn og voksne. Salmen er en av de aller mest brukte i Norge og Norden for øvrig og benyttes ved mange ulike anledninger, som familiegudstjenester, dåp, bryllup og begravelser.

Hjertelig velkommen til en begivenhetsrik aften i Glemmen kirke! Gratis inngang!

Tid

(Fredag) 18:00 - 19:00

Sted

Glemmen Kirke

Glemmen Kirke Glemmengata 1608 Fredrikstad

Ingen kommentarer

Comments are closed

X