Seminar: Identitet – Hvem er vi?

oktober, 2019

25okt19:0020:45Seminar: Identitet - Hvem er vi?Seminar med påfyll av både samtale og mat19:00 - 20:45 Betania Menighetssenter

Arrangementdetaljer

Denne kvelden inviterer vi til samtale og måltid i Betania menighetssenter. Årets festivaltema er Identitet, og med utgangspunkt i dette starter vi en panelsamtale i menighetssenteret. Det blir et felles måltid i etterkant.

Vi reiser spørsmål som: Hvilket særpreg ser vi i fredrikstadfolks identitet? Hvem har vi vært, hvem er vi i dag og hva skal vi bli? Østfold fylke blir til Viken. Gjør det noe med oss? Hvilken rolle spiller arbeid, kultur og religion for hvordan vi oppfatter oss selv?

Til å hjelpe oss med å svare på dette, har vi spurt tidligere redaktør av Fredriksstad Blad, Erling Omvik, om å innlede til samtale. I denne samtalen vil et sammensatt panel delta, og det blir åpnet for innlegg fra salen.

Etter at vi har spist sammen, kan de som ønsker gå over til Gamlebyens flotte kirke for konsert med to av byens egne organister, Dagfinn Klausen og Dan René Dahl. I tillegg vil slagverker André Fjørtoft, som til daglig spiller i Det norske blåseensemble, delta. Konserten starter kl. 21.30

Gratis inngang både på seminar og konsert

Tid

(Fredag) 19:00 - 20:45

Sted

Betania Menighetssenter

Kasernegata 52

Ingen kommentarer

Comments are closed

X